Biografie

Mijn naam is Sharona Ramcharan, 26 jaar jong, geboren en getogen in Den Haag.

Ik ben creatief, gedreven en wil alles weten over (online) marketing, media, reclame, PR en events. Sinds kleins af aan ben ik al creatief geweest, dit begon simpelweg door het natekenen van afbeeldingen. Op de middelbare school werd mijn creativiteit naar een hoger niveau getild door een nieuwe uitvinding, de computer. Ik maakte toen kennis met een nieuwe wereld en had al gauw door hoe alles werkte. Door deze nieuwe uitvinding ben ik in aanraking gekomen met Adobe PhotoShop. De eerste stap in deze nieuwe wereld was het bewerken van een foto met een simpel achtergrond. Dit is uitgegroeid tot het maken van een flyer of website.

Op 14 november 2012 heb ik de eerste stap gezet om een portfolio te creëren en de buitenwereld kennis te laten maken met mijn uitgelopen hobby. Ik kreeg verschillende opdrachten uit mijn directe familie- & vriendenkring, wat te vinden is in mijn portfolio.

In januari 2015 besloot ik om mijn hobby uit te breiden en mijn eigen onderneming te starten op het gebied van design, web & marketing. Omdat mijn eigen naam & website al bekend waren besloot ik om mijn onderneming SHARONA.EU te noemen. Ik heb mijn portfolio naar een ondernemingswebsite veranderd, waar ook mijn gemaakte werk te vinden is.

In mei 2017 startte ik met het bouwen en ontwerpen van mijn eigen fashion webshop IT’SEDUCTIVE! 4 maanden later stond deze online en groeide uit tot een succes. Echter miste ik het ontwerpen van flyers etc en bouwen van website. Daarom besloot ik op 1 mei 2018 om mijn eigen web- & design agency Red Creatives op te starten. 

Opleidingen

2003 – 2007 VMBO
2007 – 2009 HAVO
2009 – 2013 Commerciële Economie: Marketing, Media & Entertainment


Mijlpalen

2013 Bachelor of Business Administration
Januari 2015 SHARONA.EU
Mei 2017 IT’SEDUCTIVE
Mei 2018 Red Creatives

Vaardigheden

Microsoft Office
Magento & WordPress
iMovie & Movie Maker
MailChimp & Copernica
Adobe PhotoShop & Illustator
SEO & SEA

>Bekijk CV


Opdrachtgevers

Lovumba Party
Zsa Zsa Su! B.V.
Disino avondmode
MikaMax Wholesale
XCESS Nightclub
Boss Events B.V.

> Bekijk portfolio